Kedves Vásárlóink!

FRISS: 2020.04.27-től: A Fővárosi Önkormányzat rendelkezése alapján, visszavonásig, április 27-től, nem csak a BKK járatain, úgy az üzletekben, boltokban, piacokon, taxikban is kötelező lesz a szájmaszk használata. Ezáltal kérjük minden kedves vásárlónkat, hogy bemutatótermünkbe kizárólag szájmaszk használatával lépjenek be. Vigyázzunk egymásra. Köszönjük.

Számunkra a legfontosabb az Önök elégedettsége, és nincs ez másképp a jelenleg fennálló rendkívüli helyzetben sem. Ezen az oldalon összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, ahol napi frissítésekkel ismerheti meg a Hayranfitness híreit a rendkívüli helyzetben:

Nyitvatartás:

A kormányi rendelkezések értelmében, budapesti márkaboltunk jelenleg 9.30-15.00 óra között tart nyitva. Jelenleg minden beérkező rendelést fel tudunk dolgozni. Bemutatótermünket folyamatosan fertőtlenítjük. Kérjük, hogy saját egészségük védelme érdekében, viseljenek maszkot és kesztyűt. 

Kiszállítás:

2020.03.27 – A kijárási korlátozás ellenére, az online megrendelt termékeket folyamatosan szállítani tudjuk. A hét minden napján szállítjuk, saját futárral. A hirtelen megugró volumenre való tekintettel szíves türelmét kérjük.

A rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel, a szállítás KIZÁRÓLAG A BEJÁRATI AJTÓIG történő mozgatást foglalja magában.

A vírus terjedésének megelőzésére, és az Ön egészségének érdekében, munkatársaink NEM VÉGEZNEK HELYSZÍNI ÖSSZESZERELÉST!

Utánvétes fizetés:

Kérjük, hogy a vírus terjedésére való tekintettel az utánvétes fizetési mód helyett (ha lehetőségük van rá) válasszanak online fizetési módot, hiszen ezzel is küzdhetünk, hogy mielőtt visszaszoruljon a fertőzés. Cégünk alkalmazottai a kiszállítás során elfogadnak készpénzt, de szállítanak banki terminált is, amivel kényelmesen fizethet online is. Kis dolog, de minden apróságot szem előtt kell tartanunk az Ön biztonsága érdekében.

Szerviz igények:

Kérjük a személyes kontaktus minimalizálása érdekében csak a legsürgősebb esetben kérje szakemberünk segítségét, és itt is számoljon kisebb-nagyobb csúszásokkal. Telefonon/emailben igyekszünk a lehető legnagyobb segítséget nyújtani, hogy elhárítsuk a problémát. Sajnos jelen pillanatban szervizes kollégáink a visszavonásig nem végeznek szervizelést a vásárlóink otthonában, hogy elkerüljék a fertőzés kockázatát és óvjuk az Ön és csalája egészségét.

A megértésüket és türelmüket köszönjük!
a Futópadoutlet csapata