Akció!

Everlast XV9 Elliptikus Tréner

Összehasonlít

Belépő szintű elliptikus tréner. Ha most kezdi felfedezni az otthoni edzés örömeit, és ehhez szeretne megbízható eszközt, akkor ne is keressen tovább.114.000 Ft 79.990 Ft

Leírás

Everlast XV9 elliptikus tréner

Kiemelkedő ár és felszereltség, minőségi anyaghasználat mellett. Ez jellemzi a legjobban az Everlast XV9 elliptikus trénert. Ez a fitneszgép az egyik legkelendőbb termékeink közé tartozik, mivel kiválóan ötvözi a remek felhasználói élményt és a kiváló ár-érték arányt. Minden érdeklődő vásárlónknak előszeretettel ajánljuk, mert remek felszereltséggel rendelkezik, és egészen 110 KG-ig terhelhetőség széles körben hatékonnyá teszi az egész család körében. A fitneszgép hálózati adapterrel működik, biztosítva az Everlast XV9 elliptikus tréner számára a zavartalan használatot. Az edzést egy 34 cm átmérőjű lendkerék tárcsa biztosítja, ami széles skálán képes kemény edzést biztosítani, fizikai állapottól függetlenül. Legyen kezdő sportoló, vagy aktív futó, meg fogja találni az Önnel való edzésprogramot. Az elliptikus tréner kapaszkodóján lévő, a markolatban beépített pulzusérzékelők vannak, amelyek segítségével szuper pontosan követheti a pulzusszámának intenzitását, ezáltal kiválóan skálázható terheléses edzéseket végezhet. A középkonzolon a pulzusszámon kívül több adatot is visszakövethet, mint például idő, sebesség, megtett távolság, elégetett kalória szám. Ezek adatok kritikus fontosságúak, ha szemmel látható eredményeket szeretne elérni az edzéseivel. Ehhez még hatékonyan hozzájárul a 10 különböző program plusz 4 felhasználói program is, amelyben biztosan megtalálja az Ön fizikai állapotához mérve a legjobb edzésmódot. Az elliptikus tréner kiváló edzés/mozgásformát biztosít. A szobakerékpárral ellentétben nem csupán az altest izmait dolgozza meg, hanem kompletten az egész testet, a kar, mell, hát, derék izmait. Garantáltan átmozgatja az egész családot, hiszen 110 KG-ig terhelhető a fitneszgép. Remek választás azoknak, akik az otthon melegében szeretnék a téli hónapokat aktívan tölteni, miközben nézik kedvenc sorozatukat. Az Everlast XV9 elliptikus tréner remek mozgásformát biztosít, kezdők, formában maradók számára, akár az egész család részére. Ráadásul kiváló anyaghasználat és ár mellett.

Általános jellemzők:

-Hálózatról táplált. -Programozható ellenállás rendszer. -Markolat pulzusérzékelő -4 felhasználói program -Programok száma: 10. – Tárcsa átmérő: 34 cm -Konzol visszajelzés, beleértve: idő, sebesség, távolság, kalória, pulzus, H. R. C., testzsír. -Mozgatáshoz kerekek.

Méret és tömeg:

Méret magasság: 165cm, szélesség: 62cm, hosszúság: 128cm. Maximális terhelhetőség: 110 KG Súly: 35.5kg.

A küldemény tartalma:

– 1x Leírás és használati útmutató – 1x Everlast xv9 elliptikus tréner – számla (futár által szállítás esetén)

Garancia:

1 év teljes körű garancia, ami +2 évig kibővíthető extra díj ellenében. További részleteket itt talál.  

További információk

Tömeg 35.5 kg