Akció!

Reebok GT40 s futópad

Reebok
Összehasonlít

A Reebok GT40s futópad tökéletes összhangja a remek ár-érték aránynak és megbízható funkcióknak. Mindenzt a legjobb áron a Futópadoutleten érheti el! Vásárolja meg Most!349.990 Ft 269.990 Ft

Leírás

REEBOK GT40s FUTÓPAD

REEBOK GT40S FUTÓPAD, 3 LE 16 KM/H, PULZUSMÉRŐ, ELEKTROMOS DŐLÉSSZÖG ÁLLÍTÁS, PULZUSMÉRŐ A Reebok minőségi világmárka, amely biztosítja Ön számára a leghatékonyabb edzés lehetőségét otthonában, 36 programmal, elektromos dőlésszög állítással, ami akár 12%-ig növelhető, ami megadja a szükséges intenzitást a futáshoz. Reebok GT40s futópad hálózati áramról működtethető. Futófelülete 132×44 centi ami pedig magabiztos területet ad a futásra. Maximális terhelhetősége igen magas, 120 KG. Megbízható, strapabíró otthoni edzőtársat kap, ha szeretné megőrizni az egészségét. Kínálatunkból az egyik legjobbat készül választani. A led kijelzőn minden szükséges és fontosabb adatot visszakövethet (pl. idő, távolság, kalória, stb.), valamint a markolati pulzusérzékelő segítségével pontosan monitorozhatja a pulzusa alakulását az edzés során.

Reebok GT40s futópad jellemzői:

Bemutatótermünkben az összes termék kipróbálható! (vasárnap is nyitva vagyunk!)

 

– Hálózatról működik.
– Összecsukható a tároláshoz.
– Maximális sebesség: 16 km/h.
– Futófelület mérete: hossza: 132 cm, szélessége: 44 cm.
– Dőlésszög állítása elektromosan 12%-ig.
– Ízületkímélő technológia.
– Markolat pulzusérzékelős.
– Konzolon visszajelzés beleértve: idő, távolság, kalória, pulzus, dőlésszög, program.
– 36 program. 12 előre beállított, 3 cél, BMI.

-Motor teljesítménye: 3 LE (peak) / 2.0 HP (continous)

– MP3 csatlakoztatási lehetőség.
– Beépített hangszórók.
– LED kijelző.
– Automata stop biztonsági rendszer.
– Mozgatáshoz kerekek.
– Maximális terhelhetőség: 120 kg.
– 1x Leírás és használati útmutató
– 1x Reebok GT40s futópad
– számla (futár által szállítás esetén)
– 1 év teljes körű garancia, ami +2 évig kibővíthető extra díj ellenében. További részleteket itt talál.
– Méretei: magasság: 133 cm, szélesség: 85 cm, mélység: 168 cm.
– Méretei összecsukva: magasság: 148 cm, szélesség: 85 , mélység: 104 cm.
– Súlya: 75 kg.

ÁR/ÉRTÉK BAJNOK

A Reebok GT40s futópad az egyik legközkedveltebb termékünk, megannyi vásárlónk elégedett felhasználóvá vált az évek során, és sikeresen lépett a sportolás egészséges útjára. De felteheti a kérdést: “Miért leszek én is elégedett?” Erről a minőségen túl számos dolog gondoskodik. Például a beépített ízületkímélő technológia, ami segítségével az edzések kevésbé terhelik meg futás közben a lábízületeit. A kényelemről még továbbá beépített hangszórók és MP3 csatlakoztatási lehetőség is gondoskodik, tehát a motivációval nem lesz gond. Auto start-stop rendszer védi, a balesettől.

MOZGÁS CSÚCSRA PÖRGETVE

Ha úgy érzi, hogy a maximális 16 km/h már nem nehézség és több kihívást szeretne, a futópad dőlésszöge akár 12%-ig növelhető, ráadásul elektromosan, minden fizikai igénybevételtől mentesen. A mozgatás és tárolás is kedvezővé teszi a Reebok GT40s futópad-ot olyan szempontból, hogy összecsukható kompakt felépítése révén viszonylag kis helyen is elfér (magasság: 148 cm, szélesség: 85 , mélység: 104 cm). Továbbá a mozgatást beépített kerekek segítik, amivel így a futópad könnyen mozgatható. Hogy minél több energiája maradhasson az edzésre. Részletes tesztet a következő linkre kattintva olvashat a termékről.

Tegye a kosárba!

Ingyenes üzembe helyezés

Az üzembehelyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg preciz beállítást az egyenes, akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése. 

További információk

Tömeg 75 kg
Méretek 168 × 85 × 133 cm
Márka