Akció!
Air Motion ízületkímélő
Azonnal elvihető

New Reebok Jet100 futópad Black Edition

Reebok

Reebok Jet100 Futópad minden otthoni célt kielégítő precíz edzőeszköz. Könnyen mozgatható, dupla ízületkímélő, ultracsendes. Ismerje meg, szeresse meg, vásárolja meg!425.000 Ft 375.000 Ft

Leírás

Reebok Jet100 futópad

A Jet100-as futópad a Jet széria tagja, ami büszkén reprezentálja a szenzációs “Air Motion” technológiát. Ez annyit jelent hogy a 130×45 cm nagyságú futófelületbe épített légzsákok sokkal hatékonyabban nyerik el a lábleérkezés során fellépő ütést mint korábbi társai. Ez segíti, hogy a futás még hatékonyabb, kellemesebb élmény legyen, és nagyban csökkenti az ízületi sérülések kialakulásának esélyét. A Jet100-assal tovább edzhet mint eddig, kényelmesebben és sokkal kisebb sérülési kockázattal.

New Reebok Jet100 főbb jellemzői:

-Hálózatról táplált.
-Sebesség:16 km/h
-12%-os dőlésszög
-Konzol visszajelzés: pulzus, kalória, idő, sebesség, távolság, a kiválasztott program.
-MP3 kapcsolat és beépített hangszórók/Tablet tartó

-2 LE motor teljesítmény, maximálisan 3,5 LE teljesímény
Légpárnás ízületkímélő technológia
-Maximális terhelhetőség 110kg
-Összecsukható
-Markolat pulzusérzékelő
-Futófelülete mérete 130x45cm.
-24 program, többek között a testzsír elemzés.
-7 kijelző funkció
-Programozható dőlésszög
-Auto-stop biztonsági rendszert.
-Ultra csendes
-Mozgatáshoz kerekek.
-Méret : magasság: 139 szélesség:78 hosszúság:171cm.
-Súly: 80kg.
– A futópadra a garancia 1 év. Hosszabbítható akár 3 évig!

FUTÁSRA FEL

A futópadot egy 2LE motor hajtja és üzemelteti, amivel a Reebok Jet 100 futópad futósebessége eléri a 16km/órát. Ennek a mértékét könnyedén és egyszerűn tudja állítani a beépített gombok segítségével. De akár előre beállított programon keresztül is elérheti, progresszíven haladva a kitűzött célsebesség felé. 12 különböző dőlésszög állításával és 24 programmal kiemelkedő minőségű edzést gyakorolhat otthon nap mint nap. A kijelzőn könnyedén áttekinthet mindent, és folyamatos kontrollt biztosít az edzéshez.

A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKIG MINŐSÉG

A gép akár összeszerelt állapotban is kérhető, ami azonnal használatba vehető. Az összecsukható kivitelnek köszönhetően garantálható az is, hogy nem fog sok helyet foglalni otthonából. Apró részletekben még megtalálja a Jet100-ban az MP3 támogatási lehetőséget és a beépített hangszórókat egyaránt. Ezekkel mind-mind elősegítheti a hatékony edzést, a motivációt, és az egészséges életmód kialakulását.

Tegye a kosárba!

Ingyenes üzembe helyezés

Az üzembehelyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg preciz beállítást az egyenes, akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése. 

További információk

Tömeg 80.5 kg
Márka

Címke

Azonnal elvihető, Air Motion ízületkímélő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„New Reebok Jet100 futópad Black Edition” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük