Air Motion ízületkímélő
Azonnal elvihető

Reebok Jet300 futópad

Reebok

Ha futópadot szeretne, ami éveken át kiszolgálja az edzésigényét, akkor ne is haladjon tovább. A Reebok Jet300 futópad egyenesen Önnek szól. Próbálja ki és vásárolja meg még ma!568.000 Ft

Leírás

Reebok Jet300 futópad

Ha futópadot szeretne, ami éveken át kiszolgálja az edzésigényét, akkor ne is haladjon tovább. A Reebok Jet300 futópad egyenesen Önnek szól. Próbálja ki és vásárolja meg még ma! REEBOK JET300 FUTÓPAD, 2,5 LE, 20 KM/H, MARKOLATI PULZUSMÉRŐ, ÍZÜLETKÍMÉLŐ RENDSZER A Reebok Jet300 futópad a Jet100as nagyobb, fejlesztettebb szériája, ami nem csupán a minőségben hozza az előző gép színvonalát, de funkciókban is lekörözi azt. Az egyik legjobb Reebok futópad, elérhető áron. Ebben a futópadban minden megvan ami kell, ráadásul csúcsminőségben. Reebok Jet300 futópad dupla ízületkímélő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja hogy ízületei egészsége a futás révén ne terhelődjenek túlzottan.

Reebok Jet300 főbb jellemzői:

-Hálózatról táplált.
– Hálózatról hajtott
– Sebesség: 20 km/h
– 15% elektromos dőlésszög
– Légpárnás ízületkímélő technológia
– Konzol visszajelzés: dőlésszög, pulzus, kalória, idő, sebesség, távolság és a kiválasztott program.
– MP3 bemenet, beépített hangszórók/Tablet tartó
– 2.5 LE motor teljesítmény
– 4 LE csúcsteljesítmény
– Összecsukható tárolásra.
– Markolati pulzus érzékelő.
– Futófelülete mérete 150 x 51 cm.
– Programok: 27 program, köztük 3 felhasználói program és a testzsír elemzés.
– 7 kijelző funkciók.
– Programozható dőlésszög.
– Auto-stop biztonsági rendszert.
– Szállításhoz kerekek
– Maximális terhelhetőség: 140 kg
– Méret: magasság 143,5 cm szélesség 86 cm, mélység 192 cm.
– Összecsukva: magasság: 163 cm, szélesség 86 cm, mélység: 124,5 cm. – Súly: 102.5 kg.

GIGÁSZI TELJESÍTMÉNY

A futópad sebessége akár 20KM/H sebességre is gyorsítható. 27 beépített program segíti, hogy elérje kitűzött egészségmegőrző célját. A kijelzőn akár 7 funkciót is visszakövethet, ami lehet futás időtartam, elégetett kalória, sőt még a dőlésszöget is innen vezérelheti. A dőlésszög 15%-ig módosítható. Ebből is látszik hogy a Reebok Jet300 futópad egy igazi sláger. Ezen kívül MP3 támogatással zenét hallgathat, futás közben motiválttá teheti magát. Auto stop rendszer segítségével minimalizálhatja a balesetek számát, hiszen a rendszer azonnal letilt veszély esetén. Tehát minden adott, hogy egy olyan gépet vásároljon, amely éveken át hűséges társa lehet. Fektessen egészségébe és válassza ki az egyik legjobbat, és ez vitathatatlanul a Reebok Jet300 futópad. Reebok Jet300 futófelület tekintetében is igencsak derekasan teljesít.

VILÁGMÁRKÁS MEGBÍZHATÓSÁG

50 x 51 cm felületével hatalmas teret ad a futásra. A terhelhetősége pedig gigászi, 140 KG, ami igencsak versenyképessé teszi a padot széles fizikumú felhasználók számára. A futópad méretes eszköz (magasság 143,5 cm szélesség 86 cm, mélység 192 cm) de előnyére szolgál, hogy a mozgatást kerekek segítik, így tehát könnyen szállítható lakáson belül is. Továbbá a gép könnyedén összecsukható, amely tovább könnyíti a tárolást és mozgatást. A mérete ellenére is az egyik legjobb választás.

Tegye a kosárba!

Ingyenes üzembe helyezés

Az üzembehelyezés magába foglalja a termékek precíz ellenőrzését, szőnyeg felhasználó súlyához igazitása, futószőnyeg preciz beállítást az egyenes, akadásmentes futáshoz. Első szilikon olajozást, komplett átvizsgálása a kiegészitő elemeknek pulzus érzékelők tesztje, hangszórok tesztje, összes gomb kipróbálása, motor bejáratás, emelő motor tesztelése. 

További információk

Tömeg 103 kg
Márka

Címke

Azonnal elvihető, Air Motion ízületkímélő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Reebok Jet300 futópad” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük