Reebok ZR10 Jet 300 Szobakerékpár

Reebok
Összehasonlít

Hálózat nélküli üzemeltetés, akár 135KG terhelhetőség, 32 szinten állítható ellenállási rendszer, 21 felhasználói program. Ha mozogni szeretne otthonában, ezek az ismérvek igen vonzó választássá teszik a Reebok Jet300 szobakerékpárt.169.990 Ft

Cikkszám: RBKJ300B Kategória: Címke:

Leírás

Reebok Jet300 szobakerékpár

A ZR10-as szobakerékpár egy igazán kiemelkedő példánya a Jet szobakerékpár szériájának. Vegyünk például azt, hogy ezen szenzációs gépen már úgy is edzhet, hogy nem kell hálózati áramra kapcsolnia. Bárhol, bármikor. A nyereg, a kormány, a pedál mind testre szabható, így nem csupán hatékonyan mozgathatja meg magát, de kényelmesen is teheti mindezt. A konzolon számos fontos adatot visszakövethet, mint például az idő, sebesség, elégetett kalória, stb. Továbbá a markolatba épített pulzusérzékelővel pontosan monitorozhatja az edzése intenzitását is.

Reebok ZR10 szobakerékpár főbb jellemzői:

– Hálózat nélkül vagy hálózatról üzemeltethető
– Elektromos ellenállás rendszer
– Markolati pulzusérzékelő
– 21 felhasználói program
– Programok: manuális/előre beállított/cél/watt/testzsír/felhasználói
– Konzol visszajelzés: idő/sebesség/kalóra/pulzus/fordulat/program
– 32 szintes ellenállási rendszer
– Állítható pedálok, lábfej rögzítővel
– Állítható nyereg
– POLAR mellkasi jeladós övvel kompatibilis
– Állítható kormány
– Maximális terhelés: 135 KG
– Méret: magasság – 145 cm, szélesség – 52 cm, mélység – 120 cm
– Súly: 34 kg
– Szállításhoz kerekek
– Könnyű összeszerelés
– A garancia 1 év. Hosszabbítható akár 3 évig!

A küldemény tartalma:

– 1x Leírás és használati útmutató
– 1x Reebok ZR10 Szobakerékpár
– számla (futár által szállítás esetén)

A TÖKÉLETES SZOBAKERÉKPÁR

Hálózat nélküli működés remek lehetőséget teremt az edzésre, függetlenül attól, hol tartózkodik a gép. Ehhez nagyszerű adottságok is hozzájátszanak, hiszen 21 felhasználói program közül biztosan megtalálja azt, ami az Ön fizikumának megfelelő, valamint a 32 szinten állítható ellenállással folyamatosan növelheti a terhelést, és progresszív fejlődést érhet el az erőnlétében. A konzolon mindezekről pontos visszajelzést kaphat, amelyek segíteni fogják, az edzésben, akár egy edzőtárs.

PATTANJON A NYEREGBE

A gép teljes mértékben az Ön méreteire szabható, állítható a pedál, a kormánymarkolat, a nyereg. Ráadásul a pedálokon rögzítőpántok segítik, hogy ne csússzon le az edzés közben a lába. Fontos a baleset megelőzése. Az összeszerelés gyerekjáték, akár összeszerelt állapotban is szállíthatjuk Önnek, a szállításhoz kerekek segédkeznek, és az egész családnak remek mozgást biztosít egészen 135 KG súlyhatárig.

Tegye a kosárba!

További információk

Tömeg 34 kg
Márka